Εργαλεία 3ων (3rd party)

Το Elite Dangerous διαθέτει τεράστιο και ταλαντούχο κοινό, οπότε όπως θα περίμενε κανείς, διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων και λογισμικού ποικίλου περιεχομένου και λειτουργιών, που έχει δημιουργήσει και διατηρεί το fan base. Τα κυριότερα από αυτά, θα παρουσιάσουμε εδώ και θα παρέχουμε επίσης συνδέσμους για να μπορεί να τα βρει κανείς εύκολα.

E:D Market Connector (EDMC)

Ένα από τα κυριότερα εργαλεία, που χρησιμοποιούν αμέτρητοι παίκτες. Ενημερώνει την γενική βάση δεδομένων σε sites όπως Inara, EDSM, EDDB ανεβάζοντας τα cmdr logs, και κάνει export ship loadouts σε Coriollis και EDSY.

Κατεβάστε το

INARA

Ένα site που κυριολεκτικά περιέχει και παρέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πληροφορίες για engineers, materials, συστήματα, factions, CGs squadrons, αρχεία και logs για cmdrs και στόλο και η λίστα είναι ατέλειωτη.

Δείτε το

CORIOLIS

Ένα site για να στήνει κάποιος τα σκάφη του με τον εξοπλισμό τους (loadouts) εκτός παιχνιδιού, να τα αποθηκεύει, αλλά και για να διαμοιράζεται τα loadouts. Χαρακτηριστικά σκαφών, τιμές αγοράς, Engineering, τα έχει όλα.

Δείτε το

EDSY

Άλλο ένα site για να στήνει κάποιος τα σκάφη του με τον εξοπλισμό τους (loadouts) εκτός παιχνιδιού, με πολύ αναλυτικές πληροφορίες!

Δείτε το

Odyssey Materials Helper

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να κάνετε engineering στο Odyssey. Σας ενημερώνει τι έχετε, αλλά και τι χρειάζεστε για να κάνετε τις αναβαθμίσεις στα όπλα και στις στολές σας!

Κατεβάστε το

Elite: Dangerous: Astrometrics

Ένα site για τους explorers, που παρέχει POIs και χάρτες του γαλαξία, ακόμα και μετά την κυκλοφορία του Odyssey. Παρέχει POIs, travel maps, και δημιουργό βίντεο διαδρομής στον γαλαξία!

Δείτε το

E:D Star Map (EDSM)

Ένα site πραγματικό must για τους explorers. Παρέχει πληροφορίες συστημάτων, expeditions, travel map, αλλά το κυριότερο είναι ότι διαθέτει points of interest που έχουν βρει οι απανταχού cmdrs για κάθε γωνία του γαλαξία!

Δείτε το

Κεντρικό νήμα

E:D Database (EDDB)

Ένα site για να βρει κανείς με ευκολία πλανήτες με συγκεκριμένα materials, σταθμούς να αγοράσει σκάφη και εξοπλισμό, commodities,  trade routes και άλλα.

Δείτε το

EDDiscovery

Μια εφαρμογή για κάθε explorer που σέβεται τον εαυτό του. Παρέχει real time πληροφορίες για το σύστημα που βρισκόμαστε, για τις ενέργειες και τα συμβάντα του cmdr και του παιχνιδιού, σημειώσεις για κάθε σύστημα, screenshots και πολλά άλλα.

Κατεβάστε το

Video Tutorial

E:D Data Interface (EDDI)

Μια εφαρμογή που προσφέρει φωνητικές ανακοινώσεις των διάφορων συμβάντων, μέσα στο παιχνίδι! Εγκαθίσταται αυτόνομο, ή σαν πρόσθετο του Voice Attack.

Κατεβάστε το

Video Tutorial

VOICE ATTACK

Μια εφαρμογή που προσφέρει φωνητικές ανακοινώσεις, macros και χειρισμό του σκάφους με φωνητικές εντολές!

Κατεβάστε το

SPANSH

Ένα site απολύτως απαραίτητο για να βρίσκουμε πορεία με neutrons (neutron highway), πορεία για 500 LY jumps για διαδρομή με carrier, road to riches και άλλα!

Δείτε το

MINER

Ένα site απαραίτητο για miners. Μπορούμε να βρούμε overlapping hotspots, που να πουλήσουμε σε καλή τιμή και σε τι απόσταση, και άλλα.

Δείτε το

E.D.I.S.O.N.

Ένα εργαλείο που κάνει την εύρεση συντεταγμένων σε επιφάνεια πλανήτη, παιχνιδάκι!

Κατεβάστε το

EDProfiler

Ένα προγραμματάκι που μας επιτρέπει να αλλάζουμε τα χρώματα στο HUD τους σκάφους μας.

Κατεβάστε το

Νήμα με Color HUDs

WAVESCANNER

Ένα site που μας δείχνει τις διάφορες λειτουργίες και τους ήχους του SRV. Με αυτό μπορούμε να ξεχωρίζουμε εύκολα, διάφορα πράγματα στους πλανήτες

Δείτε το

EDMC – Screenshot

Ένα πρόσθετο για το E:D Market Connector, όπου μετατρέπει αυτόματα τα screenshot που τραβάμε με το F10, σε PNG μικρότερα αρχεία.

Κατεβάστε το

Elite Observatory

Ένα μικρό πρόγραμα για explorers, όπου σας ειδοποιεί όταν ανιχνεύσει “περίεργα” φαινόμενα στο σύστημα που μόλις μπήκατε!

Κατεβάστε το

Canonn Research

Ένα site με καταγραφές και έρευνες για το κάθε τι που έχει ανακαλυφθεί στον γαλαξία του Elite Dangerous. Από Thargoid Structures, μέχρι abandoned Settlements.

Δείτε το

CMDRS Toolbox

Ένα site με πλήροφορίες και guides για το κάθε τι που αφορά το παιχνίδι.

Δείτε το

ED Hud Mod

Ένα πρόγραμμα για εύκολη αλλαγή χρωμάτων του HUD, του φωτισμού της καμπίνας κ.α.

Κατεβάστε το