Η ιστορία της G-CLAN

Το 2291, η Γη είχε πλέον μετατραπεί ολοκληρωτικά σε έναν πλανήτη πολύ “ακριβό” και δύσκολο για να ζήσει κανείς, κυρίως λόγω της αστάθειας του κατεστραμμένου πλέον κλίματος, τα ποσά ραδιενέργειας από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που κατέστησαν μεγάλα κομμάτια του πλανήτη ακατοίκητα, αλλά και των πολιτικών εξελίξεων.
Το ίδιο έτος ολοκληρώθηκε η γαιοπλασία του Άρη, όπου και σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής. Μεγάλες ομάδες του παγκόσμιου πληθυσμού της γης, έπαιρναν την δύσκολη απόφαση να αφήσουν για πάντα τον πλανήτη όπου γεννήθηκε ο άνθρωπος και να πάνε στον Άρη, ή σε άλλα ηλιακά συστήματα, για ένα καλύτερο μέλλον.

Λίγα χρόνια πριν τα παραπάνω, η ανθρωπότητα διένυε την περίοδο όπου ήταν πλέον ξεκάθαρο για όλους, ότι ο πλανήτης Γη δεν θα μπορούσε για πολύ ακόμα να διατηρήσει όλους τους ανθρώπους. Τα έθνη, έπρεπε να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Το έτος 2279 οι Έλληνες αποφάσισαν να συγκροτήσουν μια ομάδα από τους καλύτερους επιστήμονες και εξερευνητές και να τους αναθέσουν, την αναζήτηση ενός Ηλιακού συστήματος, ώστε να μπορέσουν μελλοντικά να έχουν κάποιο μέρος να πάνε και να ξεκινήσουν, από την αρχή. Την ομάδα συνόδευσε ένα μέρος του στρατιωτικού σώματος που εκπροσώπησε την Ελλάδα, στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με το πέρας του πολέμου που σχεδόν κατέστρεψε τον πλανήτη, όλα τα έθνη συμφώνησαν να ενοποιηθεί ο στρατός όλου του πλανήτη, ενάντια σε εξωγήινες απειλές, κι έτσι πολύ σύντομα ξεχάστηκε το γεγονός, πως τα έθνη είχαν δικές τους ονομασίες, για τα στρατιωτικά σώματα κατά την διάρκεια του πολέμου.
Λόγω της απαράμιλλης ανδρείας και της ξεχωριστής τους γενναιότητας όμως, το όνομα των Ελλήνων πολεμιστών, οι Τιτάνες, έμεινε για πάντα ανεξίτηλο στα διαγαλαξιακά ιστορικά αρχεία.

Το έτος 2281 λοιπόν, με την συνοδεία των Τιτάνων, η ομάδα των συνολικά 241 ατόμων, ξεκίνησαν το ταξίδι τους, με ένα ολοκαίνουριο και κατάλληλα εξοπλισμένο σκάφος που προμήθευσε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση.
Το διαστημόπλοιο ήταν κλάσης Anaconda, κατασκευασμένο στα ναυπηγεία της πασίγνωστης Falcon DeLacy και διέθετε, όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό σάρωσης και αναγνώρισης συστημάτων και πλανητών.

Το ταξίδι τους κράτησε χρόνια.. μέσα σε κάθε υποψήφιο ηλιακό σύστημα, με την βοήθεια της τεχνολογίας Super Cruise, που επέτρεπε να κινούνται με ταχύτητα ίση ή μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός, δεν χρειαζόταν παρά μόνον 300 με 500 γήινες ημέρες, για την συλλογή και επεξεργασία των απαραίτητων στοιχείων.
Τον Φεβρουάριο του 2288, βρήκαν ένα ηλιακό σύστημα, που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο. Σύντομα όλοι κατάλαβαν, πως η Οδύσσεια τους έφτανε στο τέλος, κι αυτό έδωσε νέα πνοή στην κουρασμένη ομάδα. Η σάρωση και η καταλογογράφηση των στοιχείων και των πλανητών του συστήματος, κράτησε 8 μήνες. Έπειτα επέστρεψαν στην Γη, με τα ευρήματα τους.

Έναν χρόνο αργότερα, οι Έλληνες αγόρασαν και μετέφεραν πανάκριβα μηχανήματα και εξοπλισμό, σε έναν πλανήτη που οι μεγαλύτεροι επιστήμονες και γεωλόγοι ολάκερου του γαλαξία, δεν θα έριχναν ποτέ ούτε μια δεύτερη ματιά.. οι Έλληνες ξεκίνησαν εργασίες γεωπλασίας σε έναν πλανήτη με μια ιδιαιτερότητα, που πολλοί θα χαρακτήριζαν μειονέκτημα. Επέλεξαν έναν πλανήτη με δακτυλίους αστεροειδών!

Το έτος 2302, ο 2ος πλανήτης από τον ήλιο του συστήματος, ήταν πλέον κατοικήσιμος. Ονόμασαν το σύστημα 241 G. AQUARII. Το όνομα προήλθε από την ηρωική ομάδα που ανακάλυψε το σύστημα, αλλά κι από την γενικότερη ονομασία του συμπλέγματος συστημάτων της περιοχής (AQUARII), που βρισκόταν στον αστερισμό Aquarius της αρχαιότητας.

Το όνομα, αλλά και ένα σήμα που ήταν απαραίτητο για την εκπροσώπηση κάθε νέου έθνους, εστάλησαν μέσω της Δ.Υ.Χ. (Διαγαλαξιακή Υπηρεσία Χαρτογράφησης), στην Ομοσπονδία των Εθνών (Pilots Federation), που εδραζόταν στο ηλιακό σύστημα SHINRARTA DEZHRA.

Από τότε και μέχρι σήμερα, οι Έλληνες δεν σταμάτησαν ποτέ, να προστατεύουν την μεγαλειώδη κληρονομιά των προγόνων τους, διαμοιράζοντας σε όλον τον γαλαξία την επιστήμη, τις αξίες, αλλά και τις μοναδικές πολεμικές ικανότητες τους.